Talent Acquisition usluge

Talent Acquisition usluge omogućavaju Vam da uz stručnu pomoć efikasno nađete ključne zaposlenike koji će na ciljanom radnom mjestu brzo generirati dodanu vrijednost 🎯

Talent Acquisition usluge omogućavaju Vam da uz stručnu pomoć efikasno nađete ključne zaposlenike koji će na ciljanom radnom mjestu brzo generirati dodanu vrijednost. Temeljem moje 16 godišnje recruitment karijere, vrlo vjerojatno Vam mogu pomoći naći i zaposliti ključne djelatnike za Vas.

Talent Acquisition usluga uključuje:

📑 optimizaciju opisa posla i definiranje cjelokupnog „paketa“ za dotično radno mjesto

🎯 sourcing target kandidata

👋 kontaktiranje target kandidata

🗣 intervjuiranje, predselekciju i motiviranje zainteresiranih kandidata

💎 prezentacija 2-3 odabrana zainteresirana kandidata/kandidatkinje s CV-ima i financijskim očekivanjima

Izvršenje usluge i plaćanje

Klijent dobiva report o progresu traženja i selekcije na tjednoj bazi, a finalna odluka o zapošljavanju ovisi u brojnim faktorima izvan kontrole karijernog savjetnika.  

Iz tog razloga, usluga se izvršava isključivo po „retained “ modelu (ne po „success based“ modelu), tj. plaćanje se vrši u svakom slučaju, bez obzira da li na kraju dolazi do zapošljavanja ciljanog kandidata/kandidatkinje ili ne.

Plaćanje se vrši odjednom prije izvršenja usluge ili po dogovoru u dvije rate (prva rata nakon identificiranja ciljanih kandidata te druga rata nakon prezentacije 2-3 kandidata u užem izboru).

Cijena Talent Acquisition usluge je standardno ekvivalent od 1 mjesečne bruto plaće za odabranu mid ili top level poziciju (,ali ne manje od 4000 € ukupno). Finalni iznos ovisi o kompleksnosti dotične pozicije i posljedično estimiranom utrošenom broju radnih sati.

Trajanje selekcijskog postupka ovisi o sezonalnosti poslovanja (manja responsivnost kandidata tokom ljetnih ili novogodišnjih praznika) i raspoloživosti konzultanta koji vodi proces, a potvrđuje se s klijentom pri ugovaranju posla.

Detalje usluge preciziramo u sklopu uvodnog razgovora uživo.

Dogovorite besplatni uvodni razgovor

Odaberite datum i vrijeme
crossmenu