Temeljne vrijednosti

Svatko od nas posjeduje set temeljnih vrijednosti. U privatnom, ali i profesionalnom životu one su nam kompas koji usmjerava i vodi naš život i od njih ne trebamo odstupati. Kada osobne vrijednosti nisu u skladu sa ciljem, dolazak do njega postaje teška i na kraju nemoguća misija. One nisu urođene,možemo ih mijenjati i razvijati putem, ali prije svega ih moramo osvijestiti. 🌱
U nastavku donosim temeljne vrijenosti relevantne za Game of Jobs i Vas. Neka nam budu smjernice za ostvarivanje zajedničke uspješne priče.

Kvaliteta

Sadržaj produciran od strane Game of Jobs-a će uvijek biti profesionalan, konstruktivan, temeljen na najboljim praksama i koristan.

Istina

Uvijek ću u interakciji s Vama biti iskren, čak i kada Vam to neće biti lako za čuti. Isto očekujem i od Vas. Imamo cilj koji želimo postići i zato sam tu.

Autentičnost

Ono što vidite je ono kakav sam. Ne pretvaram se, a od Vas također očekujem da budete autentični. Na taj način zajedno možemo postati još bolji profesionalci i osobe nego smo bili jučer.

Fokus na pozitivno i rast

Pozitivan stav i fokus na stalni rast otvaraju mnoga vrata. Nudim, ali i očekujem, oboje - čak i kad je teško ili je potrebno iskoračiti iz zone komfora.

Spremnost na rad i akciju

U radu uvijek stremim prema konkretnim rezultatima, a tako će biti i u radu s Vama. Fokusiramo se na relevantne akcije.
crossmenu