LinkedIn Poduzetnički Katapult

Razvijete svoje poslovanje i brzo dođite do (više) klijenata putem ovog holističkog Linkedin programa

Naučite izgraditi osobni brand i doći do top klijenata za Vaš uslužni biznis u 3 tjedna

Ne želim da donosite nikakve preduhitrene zaključke. Za početak, odgovorite si na sljedeća pitanja: 

💭 Znate li što točno i kome prodajte putem svog uslužnog biznisa?

💭 Nalazi li se Vaša ciljna grupa na Linkedin-u?

💭 Želite li privući (dodatne) ciljane klijente?

💭 Što Vam nedostaje kako bi svoje poslovanje podigli na novu razinu?

Što je LinkedIn Poduzetnički Katapult?

Poduzetnički Katapult nastao je objedinjavanjem pojedinačnih usluga koje već uspješno radim s klijentima u ovu smislenu cjelinu. 

Ovaj holistički program baziran je na korištenju snage i potencijala LinkedIn-a, a omogućuje solo/malim/mikro/srednjim poduzetnicima da dođu do (više) klijenata i značajno unaprijede svoje poslovanje u kratkom vremenu.

Tko će to ostvariti?

Vi! Uz moju ciljanu i kontinuiranu podršku.

Nakon više od 16 godina iskustva u korporativnom svijetu bavljenja strateškim temama u domeni ljudskih resursa (uglavnom Talent Acquisition i Employer Branding), spreman sam pomoći Vam da ostvarite svoj poduzetnički san.

Prije nego što sam osnovao vlastitu tvrtku, doprinosio sam rastu malih, regionalnih i multinacionalnih tvrtki. Danas vodim Game of Jobs, radim kao mentor za poslovni razvoj u okviru EU financiranog projekta BOND2 te držim predavanja na temu "Kako u poduzetništvu do (više) klijenata uz Linkedin?" za Plavi Ured i Mali Tehnopolis Samobor.

Uz rad s postojećim ili budućim poduzetnicima i podzetnicima, radim i kao stručnjak za strateško upravljanje karijerom. U ovom segmetu radim primarno s mid i top manadžerima/menadžericama iz cijele regije JI Europe. Prirom im pomažem sa svim ključnim dijelovima u procesu selekcije, sve s ciljem dolaska do njihovog posla iz snova.

Ali zapamtite, ja sam samo katalizator promjene. Prava dodana vrijednost leži u Vama, koji ćete implementirati točno opisane provjerene korake u nastavku.

Trajanje

Predviđeno trajanje suradnje je 3 tjedna, a uključuje 6 sati edukacije (on-line putem Zoom-a ili uživo u Samoboru) te optimizaciju Vašeg indovodualnog i kompanijskog Linkedin profila u Vaše ime. Više detalja u nastavku.

Teme koje obrađujemo

Usluga kroz 3 tjedna suradnje uključuje:
Module 1:  OPTIMIZACIJU INDIVIDUALNOG I KOMPANIJSKOG LINKEDIN PROFILA sa svrhom privlačenja Vaše ciljane grupe i klijenata. Štedim Vaše vrijeme te za Vas optimiziram postojeći individualni i kompanijski profil sukladnom najboljim praksama. U koordinaciji s Vama i temeljem inicijalnog upitnika implementiram promjene na Vašim Linkedin profilima.

Nekoliko primjera klijenata čije individualne profile sam imao čast optimizirati: LarisaMajaFilipMarkoIvaGordana, Ivanka   
Nekoliko primjera klijenata čije korporativne Linkedin stranice sam imao čast kreirati: FidestumPandentKunstmanir studioEarth Wind DesireRapidom nekrenineWeddings in Croatia, "Organizator vjenčanja" akademija
Module 2:  📝 LINKEDIN POSTING STRATEGIJA - učim Vas najbolje prakse za kreiranje sadržaja na Linkedin-u koji rezultira rastom profesionalnog branda i potiče Vašu ciljnu grupu na akciju. To uključuje: konzalting po pitanju vrste sadržaja, generiranje incijalnih tema, definiranje stupova sadržaja, najbolje prakse po pitanju dužine posta, vremena objavljivanja za maksimalni doseg, korištenje adekvatnih Call-To-Actiona-a, reviziju jednog posta itd. (~4 h)
Module 3:  LINKEDIN OUTREACH STRATEGIJA - učim Vas kako na proaktivan, autentičan i posve priridan način prvi pristupiti ciljanim klijentima na Linkedin-u u svrhu ispitivanja potencijala i dogovaranja suradnje. Uključuje i manje poznate savjete i trikove kako biste filtrirali ciljane klijente u svojoj niši i pristupili im na "bolno" personalizirani način. Sve to s ciljem značajnog povećanja stope konverzije (~3 h).
Module 4:  🧲 PRIVLAĆENJE CILJANIH ZAPOSLENIKA PUTEM LINKEDIN-a - bilo da već imate potrebu zaposliti dodatne radnike ili ćete to tek imate nakon što Vam posao dodatno naraste (nakon implementiranja ovih tehnika i alata koje ću Vam prenijeti🙂), učim Vas i kako identificirati te privući ciljane zaposlenike. To uključuje osnove pretraživanja profila, razumijevanje Boolean logike i najboljih praksi za korištenje Linkedin Job Slot-a za oglašavanje Vaših otvorenih pozicija. (~2 h)
Ova usluga uključuje prioritetni tretman, a ciljano trajanje suradnje je 3 tjedna (ovisno o Vašem rasporedu).
LET ME SIGN UP

Kome će koristiti LinkedIn poduzetnički katapult?

Program pažljivo osmišljen kako bi vas opremio naprednim taktikama, kao i savjetima i trikovima bitnim za privlačenje i konvertiranje Vaših ciljanih klijenata te jačanje vašeg profesionalnog brenda. Ipak, potrebno je slijediti nastavni plan korak po korak, biti spreman implementirati ga proaktivno i dosljedno.

Poduzetnički kaptapult je za:

✅ postojeće male/mikro/srednje poduzetnike koji prodaju uslugu (npr. coache-vi, konzultanti/ce, edukatori, računovođe, arhitekti/ce, organizatori evenat-a, odvjetnici, virtualni asistenti/ce, itd). 

✅ buduće poduzetnike i poduzetnice koji/e razmišljaju o pokretanju uslužnog biznisa 

✅ sve poduzetnike i poduzetnice koji još nisu dosegli svoje ciljane kapacitete i žele više klijenata

✅ poduzetnike i poduzetnice čija ciljna grupa se nalazi na Linkedin-u

✅ spremni dodatno razviti svoje poslovanje i profesionalni imidž

✅ optimistične poduzetnike i poduzetnice koji/e u svemu vide prilike (a ne prepreke)

✅ one koji su spremni po potrebi izaći iz svoje zone komfora, znaju da nisu "najpametniji na svijetu" i spremni su implementirati naučene savjete korak po korak

Poduzetnički kaptapult nije za:

❌ koji/e vjeruju da je sreća glavni faktor uspjeha i nisu spremni/e preuzeti kormilo svoga poslovanje u vlastite ruke

❌ koji nisu spremni na kalkulirane rizike izvan vlastite zone komfora i koji se ne usude testirati granice mogućega

❌ koji/e vide krivca u drugome te konstantno predbacuju kako im svemir ne daje pravu priliku

❌ koji/e se bave isključivom proizvodnom (a ne uslužnom) djelatnošću 

❌ koji/e ne vide nikakvu dodanu vrijednost za svoje poslovanje u LinkedIn platformi / čiji ciljani klijenti su negdje drugdje

❌ čiji ego je van kontrole i ne mogu pojmiti da ih netko drugi (potencijalno i mlađi/neiskusniji od njih u poduzetništvu) može naučiti stvari koje će im biti od koristi

Klijenti poduzetnici o radu samnom
(20+ klijenata poduzetnika u prvih 10 mjeseci rada) 

Linkedin Poduzetnički Katapult - reference

Klijenti najčešće pitaju, a ja im odgovaram 😉

Kojoj vrsti poduzetnika je prvenstveno namijenjen ovaj program?

Linkedin karijerni katapult primatno je namijenjen pozuzetnicima i poduzetnicama koji se bave uslužnom, a ne proizvodnom djelatnošću.

Također, program je za one koji/e već zmaju "što i kome prodaju?" te čija ciljna grupa se nalazi na Linkedin-u.

Je li trajanje suradnje fiksno ograničeno na 3 tjedna?

Sugeruram svim svojim klijentima fokusiranu suradnju za koji trebaju dedicirati vrijeme i energiju. Stoga je preporučeno trajanje suradnje 3 tjedna. 

U iznimnim slučajevima možemo potvrditi i finalizaciju programa kroz duži vrmemenski period, sukladno dogovoru s obje strane. 

Mogu li profitirati od programa ako vodim proizvodni (a ne uslužni) biznis?

Kao je već navedenom, program je prvenstveno manijenjem poduzetnicima koji isključivo ili barem dominatno prodaju usluge. 

U slučaju da vodite proizvodni biznis, možemo porazgovarati pa zajendo zaključiti ima li smisla inicirati suradnju. 

Želim da po završetku programa ostvarite željene rezultate i privučete konkretne klijente. Sukladno tome, radim s klijentima gdje procijenim da zasigurno možemo postići konkretne rezultate te s kojima dijelim vrijednosti, tj, imam "personality fit". 

Što ako trenutno nemam vremena toliko vremena provoditi na Linkedin-u?

Vrijeme je danas, pogotovo u poduzetničkom svijetu, izrazito vrijedan resurs, a njegovo alociranje stvar je prioriteta. 

Klijentima dajem jako puno, ali ih po potrebi "guram", pokazujem im osobnim primjerom te primjerima mojih klijenata koliko toga mogu postići u kratkom roku koristeći Linkedin na strateški način. 

Finalna odluka je naravno na Vama, a rezultati provjereno dolaze onima koji su uporni i konzistentni u implementiranju naučenog. 

Želim(o) akcije, a ne izgovore, zar ne 💪

Koji su rezultati koje mogu očekivati i u kojem roku?

Rezultati dolaze onima koji su uporni, konzistentni i koji korak po korak implementiraju naučeno, kako smo već rekli. 

Neki klijenti vide prve rezultate već nakon 3 tjedna, nekima je potreno nekoliko mjeseci, a neki ih ne vide nikada (jer odustanu putem). 

Ono što svakako možete očekivati su sljedeći mjerljivi rezultati: 

✅ rast vidljivosti i profesionalnog imidža u očima Vaše ciljne grupe

✅ rast broja pogleda profila i upita 

✅ privlačenje pažnje i reakcija ciljanih klijenata (veći reach, broj interakcija)

✅ rast Vašeg Socia Selling Index-a

✅ konvertiranje potencijalnih klijenata u stvarne kupce Vaših usluga

Je li program za mene ako tek planiram pokrenuti svoj biznis?

Apsolutno! U tom slučaju imam prijedlog. Da 4. modul umjesto "privlaćenja ciljanih zaposlenika putem Linkedina" (što vjerujem da Vam zasad još nije fokus) rađe bude "definiranje Vašeg Unique Selling Proposition-a i Selling Person-e". Smatram da ćete na taj način dobti maksimizirati dodanu vrijednost u ovom trenutku.   

Mogu li platiti na rate?

Ustaljena praksa kod izvršavanja intelektualnih usluga je da se plaćanje vrši u potpunosti prije izvršenja usluge. Te prakse se standardno držim u radu s klijentima. 

S druge pak strane, ne želim da Vam financijski aspekt bude predmet spoticanja, već da na našu suradnju gledatate kao na investiciju, a ne trošak. Stoga, možemo dogovori i plaćanje na 2 rate sukladno individualnom dogovoru.

Vaša investicija

💰 CIJENA PROGRAMA: 1400 €

Prijave i realizacija suradnje tokom cijele godine,
prema redosljedu prijava.

Zvuči odlično - prijavljujem se!

Prijaviti se možete tijekom cijele godine ispunjavanjem forme u nastavku, a suradnja s klijentima se odvija temeljem redosljeda prijava. 

Prijavljeni/a za Linkedin Poduzetnički katapult biti će biti kontaktiran/a ASAP za dogovor oko sljedećih koraka. 

Za sve dodatne upite obratite mi se na vedran@gameofjobs.hr ili Whatsapp porukom na 

+385 99 211 8982. 🖐

𝒱𝓮𝒹𝓇𝒶𝓃 

Želite provjeriti jesmo li pravi fit za suradnju?

želim dogovoriti uvodni razgovor
crossmenu